ÇİNE’DE EĞLENCENİN YENİ YÜZÜ SOLİST FERDA 
Eklenme : 23.05.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’DE EĞLENCENİN YENİ YÜZÜ SOLİST FERDA 

Çine’de 7 senedir faaliyet gösteren Papyon Çiçekçilik ve Düğün Davet Organizasyon eğlence sektöründe emin adımlarla yoluna devam ederken Alican Taştan ve eşi Ferda Taştan eğlencelerin aranan yeni yüzleri oldu. 

İletişim: 0542 509 36 25 



Çine’de azmi ve cesareti ile takdir toplayan Ferda Taştan ve eşi Ali Can Taştan eğlence sektörüne bomba gibi düştü. Ali Can Taştan ve eşi Ferda Taştan eğlence sektörünü de kasıp kavurmaya devam ederken A’dan Z’ye kız isteme çiçeğinden düğüne varana kadar tüm ihtiyaçları karşılayabilecek imkana sahip Papyon Çiçekçilik ve Düğün Davet Organizasyon İşletme Sahibi Ali Can Taştan eşinin her daim yanında olduğunu belirtti. Solist Ferda Taştan ise, “7 yıldır ilçemizde eğlence sektörüne hizmet ediyoruz. Ben her kadın gibi kendine güvenen bir kişiyim. Bunu da yapabilirim diye çıkmış olduğum bu yolda emin adımlarla ilerliyorum. Eğlence sahipleri ve davetlilerin bana göstermiş olduğu sevgi ve saygı bu sektörde de başarılı olduğumu gösterdi. Onların mutluluğu benim sevincimi ikiye katlıyor. Gecemizi gündüzümüze katarak ilçemizde mutluluğun paylaşıldığı, insanların mutluluk saçtığı organizasyonlara hizmet vermeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu. 

SAHNE ONA ÇOK YAKIŞTI 
Solist Ferda Taştan, “Şu an eğitim alıyorum. Sesime güveniyorum. Biraz daha zaman gerekiyor. Eğitimin ardından sahnelerde daha fazla ve birbirinden güzel şarkıları seslendirmek için sabırsızlanıyorum. Davetliler ve düğün sahiplerini eğlendirmek için sahnede elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum” dedi.


Haber Resimleri


















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA